Pranje veša za pravna lica

Ukoliko ste vlasnik ili radite u hotelu, SPA centru, kozmetičkom salonu,  iznajmljujete svečane sale ili stan na dan, onda sigurno znate da je neprofesionalno opran veš sa flekama i tragovima nečistoća nedopustiv propust.

U restoranima i salama za ručavanje nezgode sa hranom dešavaju se svakodnevno. Isto tako, poznato je da većina hrane i pića ostavljaju vidljive, uporne fleke koje je teško skinuti. Vi naravno želite da vaši gosti ponesu samo lepe impresije iz vašeg objekta i da ostavite utisak pedantnosti i najviših higijenskih standarda. Zato je najbolje rešenje da kompletnu brigu o vešu prepustite profesionalnom servisu. Sve što treba da uradite je da spakujete prljav veš i pozovete nas.

Mi dolazimo na vašu adresu, odnosimo veš, sortiramo ga, peremo, sušimo i peglamo. U najkraćem roku vraćamo vam čist, ispeglan i mirisan veš bez fleka i oštećenja.

Usluge koje obavljamo za ugostiteljske objekte i pravna lica:

Pranje i peglanje posteljine, peškira, bademantila, prekrivača

Pranje, uklanjanje fleka, peglanje i pakovanje stolnjaka, krpa, salveta

Pranje i peglanje uniformi osoblja restorana

Pažljivim razvrstavanjem tekstila, upotrebom najkvalitetnijih deterdženata za uklanjanje fleka i pranje i savremenih mašina, postižemo vrhunsku čistoću, miris i belinu.

Proces pranja veša za pravna lica izgleda ovako:

Preuzimanje prljavog veša

Brojanje, vaganje i razvrstavanje veša prema uprljanosti

Pranje veša

Kontrola kvaliteta pranja

Sušenje veša

Peglanje veša na industrijskima mašinama

Pakovanje veša u odgovarajuću foliju

Dostava na dogovorenu adresu

Pozovite nas i pridružite se dugačkoj listi pravnih lica i ugostiteljskih objekata koji su nam ukazali svoje poverenje i prepustili brigu o čistoći veša.