O nama

Od otvaranja pa do danas koračamo sigurnim koracima vođeni ambicijom, stalnim usavršavanjem i najvišim standardima kvaliteta od kojih ne odstupamo. Da smo na dobrom putu potvrđuje nam sve veći broj korisnika naših usluga koji nam poklanjaju svoje poverenje i rado nas preporučuju.

Kvalitet bez kompromisa

Klijentima pristupamo individualno, posebno obraćajući pažnju na svaki segment procesa pranja veša, od preuzimanja do vraćanja. Krajnji cilj uvek je savršeno čist, ispeglan i mirišljav veš, bez fleka i oštećenja.

Opremljeni smo najmodernijim mašinama proizvedenim u Italiji i koristimo isključivo deterdžente i preparate za profesionalno pranje veša proverenog kvaliteta.

Prljav veš preuzimamo i dostavljamo čist i opeglan na vašu adresu, a dostava je BESPLATNA za sve iznose preko 1800 dinara.

Nakon preuzimanja veš se detaljno razvrstava prema vrsti tkanine, stepenu zaprljanosti, načinu obrade fleka i nameni.

Programi na mašinama za pranje i sušenje se prilagođavaju tipu tkanine, kao i temperatura pri peglanju.

Zašto da nam poklonite svoje poverenje?

Znamo da u Beogradu postoji veliki broj uslužnih perionica veša. Nimalo nije lako izabrati jednu koju ćete smatrati svojom i pokloniti joj poverenje kao i svoje omiljene komade garderobe. Pomoći ćemo vam oko odluke sa nekoliko dobrih razloga ZA Smart Fresh perionicu:

Mašine za pranje i sušenje najnovije generacije

Omogućavaju efikasno i detaljno pranje i sušenje uz očuvanje svih vrsta materijala. Optimizovane su za brz i pouzdan rad, pogodne za pranje osetljivih tkanina i materijale koji se teško čiste.

Iskustvo i profesionalan pristup

Smart Fresh poseduje višegodišenje iskustvo u pranju veša i hemijskom čišćenju uz veliki broj zadovoljnih klijenata koji nam se uvek vraćaju. Sve artikle tretiramo sa posebnom pažnjom.

Besplatna dostava

Preuzimanje i dostava veša na vašu adresu za iznos preko 1800 dinara su besplatni.

Kvalitetni deterdženti

Koristimo isključivo najkvalitetnije deterdžente dostupne na tržištu. Efikasno peru i otklanjaju najtvrdokornije fleke, štiteći tkanine od oštećenja.

Brza isporuka

Niko ne voli da čeka, pa ni mi. Zato veš peremo, peglamo i vraćamo u najkraćem roku na vašu adresu.

Povoljna cena

Smart Fresh perionica veša pored toga što štedi vaše vreme, misli i na vaš budžet. Uslužno pranje, peglanje i isporuka veša dostupni su svima po pristupačnoj ceni.

Na kraju, ne morate nam poverovati ni reč. Pozovite nas i lično se uverite u sve što smo vam rekli.