Ljubav na prvo pranje

Najmodernije mašine za pranje i sušenje, deterdženti vrhunskog kvaliteta i iskusno osoblje garantuju čist veš, bez fleka i oštećenja čak i najfinijih tkanina.

Užurban način života ne ostavlja nam dovoljno slobodnog vremena. Previše obaveza na poslu i u kući čine da nam je dan često prekratak za sve što bismo želeli da uradimo.

Poznata pošalica kaže da skoro niko ne pamti kako izgleda dno korpe za veš, jer ga dugo nije video. Posao oko pranja, sušenja i peglanja veša čini se da se nikada ne završava. Tome u prilog govori činjenica da žene provedu u proseku 3,5 sata nedeljno baveći se vešom, od čega 55 minuta ode na peglanje.

Smart Fresh je uslužna perionica koja će preuzeti vaš veš, oprati ga, osušiti, ispeglati i dostaviti na kućnu adresu.

Uštedite vreme, račun za struju i novac. Jedini vaš zadatak je da nas pozovete, a mi vam u najkraćem roku vraćamo savršeno čist, ispeglan, mirišljav i spakovan veš na vašu adresu.

Možda živite sami i puno radite, ne razumete se mnogo u deterdžente i tkanine ili jednostavno nemate dovoljno vremena da se bavite pranjem garderobe.

I ne morate. Dajte slobodne dane svojoj veš mašini, peglu pošaljite na zasluženi odmor, a brigu oko veša prepustite iskusnim profesionalcima.

Preuzimanje i dostava su BESPLATNI za uslugu u iznosu preko 1800 dinara.

Provedite svoje slobodno vreme kvalitetnije, družeći se sa decom, porodicom, prijateljima, radeći nešto što vas opušta i usrećuje, trenirajte ili odmorite uz omiljenu seriju.